Nieuws

Nieuwe fysiotherapeute gestart

Carlijne Hofman is sinds januari 2016 als zzp-er aan het werk in de praktijk FysioFrancke. Zij werkt de komende tijd op elke woensdag en vrijdag. Carlijne heeft eerder 4 maanden waargenomen in 2014/2015 en is dus bekend met de praktijk en de wijk.

Gezondheidscentrum nieuwbouw

Uitbouw

Nieuwe praktijkruimte

Inmiddels is de nieuwbouw van de praktijk gerealiseerd. De fysiotherapeuten hebben hun nieuwe praktijkkamers ingericht en zijn reeds gestart in de geheel nieuwe werkomgeving.

Wat is er nieuw?
Naast de nieuwe praktijkruimte is er nu ook een grote oefenzaal aanwezig. De oefenzaal is ingericht met nieuwe oefenmaterialen, zoals een hometrainer, loopband, crosstrainer, leggpress, pully, roeier en diverse losse oefenmaterialen. Onder begeleiding van uw Fysiotherapeut wordt u volledig gefaciliteerd om een effectieve revalidatie te bewerkstelligen

Oefenruimte

Oefenruimte

Oefenruimte

Geslaagd: Master Manuele Therapie te Rotterdam

Diploma manueeltherapie Als zelfstandig fysiotherapeut naast fulltime werken ook nog studeren....
Na 3 jaar studeren naast de goedlopende fysiotherapiepraktijk in De Esch is sinds 2009 E.Idi-Francke zowel allround Fysiotherapeut als ook afgestudeerd Master Manueel Therapeut. Na het behalen van dit diploma kunnen cliënten ook terecht voor Manueel Therapie.

Fysio-manueletherapie wordt primair gezien als een mensgerichte vorm van hulpverlening met daarin een bijzondere plaats voor een technisch-gerichte aanpak. Het is een vorm van hulpverlening waarbij het methodisch ontrafelen van en het hulp bieden bij problemen in het menselijke bewegen centraal staan. De fysio-manueel therapeut oriënteert zich vanuit verschillende perspectieven op dit menselijke bewegen. Dit meerdimensionale perspectief als uitgangspunt voor het professionele proces van 'clinical decision making' wordt gevormd door de biopsychosociale benaderingswijze.5-Jarig bestaan fysiotherapie Francke

November 2003 - November 2008. Eerste Lustrum FysioFrancke.
Sinds november 2003 werk ik met veel plezier in het Gezondheidscentrum DWL- De Esch. In dit gezondheidscentrum is er sprake van een nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines. Dit maakt het werken in het gezondheidscentrum tot een optimaal resultaat gezien de te bieden zorg voor patiënten.

Taart 5-jarig lustrum FysioFrancke

Website FysioFrancke online

Vanaf November 2008 is de nieuwe website online van Fysiotherapeut Erica Idi-Francke. Vanaf nu is alle informatie van de praktijk te lezen en te vinden via www.fysiofrancke.nl. Veel plezier op de website.
Wanneer u op of aanmerkingen heeft op deze site mailt u deze dan naar info@fysiofrancke.nl.